Fotoshoot en Tarieven


Ben jij enthousiast geworden en wil je ook graag een fotoshoot, dat kan. Kijk hieronder voor meer informatie en tarieven.

Fotoshoot


De fotoshoot kan je indelen naar eigen keuze. Je kan zowel portretfoto's als rijfoto's laten maken. Ook is het leuk om samen met je paard op de foto te gaan.


Je kan hierbij ook meerdere paarden op de foto laten zetten. Er is heel veel mogelijk. Als je in verschillende setjes op de foto wilt, kan dit allemaal.


De fotoshoot kan plaats vinden op je eigen stal of in een mooie omgeving zoals het strand of het bos.

Tarieven


Je hoeft geen pakket aan te schaffen als je een fotoshoot bij mij boekt. Vooraf betaal je alleen de reiskosten a € 0,19 cent per kilometer retour vanaf postcode 1741 VG in Schagen.


Na de fotoshoot krijg je een link naar een online album met onbewerkte foto's, waaruit je een keuze kan maken om na te bestellen. Je betaald 7 euro per foto. Er is hierbij geen minimum aantal foto's wat je moet bestellen, je kan de shoot zo duur maken als je zelf wil.


Let op: Blackfoto's zijn duurder, zie daarvoor het kopje hieronder.

Blackfoto's


Blackfoto's zijn ook mogelijk. Hiervoor is een donkere schuur of stal met een grote deuropening nodig waarin het paard kan staan. Deze foto's vragen meer tijd in nabewerking waardoor blackfoto's duurder zijn als andere foto's.


Blackfoto's kunnen bijbesteld worden voor 12 euro per foto.

Stalshoot


Een stalshoot is ook mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je de reiskosten kan delen met het aantal deelnemers. De reiskosten zijn € 0,19 per kilometer retour vanaf postcode 1741 VG in Schagen.


Alle deelnemers kunnen zelf bepalen wat voor foto's ze willen laten maken. Het tarief om na te bestellen is 7 euro per foto. Bij minimaal 4 deelnemers 5 euro per foto. Blackfoto's zijn hierop uitgezonderd, deze zijn 12 euro per foto en bij minimaal 4 deelnemers 10 euro per foto.